شخصیت کارتونی سگ های نگهبان

او پاترول (سگ های نگهبان) یک انیمیشن کودکانه آمریکایی/اروپایی است که توسط لیت چپمن ساخته شده است. این  مجموعه 8عددی سگ های نگهبان هشت شخصیت انیمشن Paw Patrol به نام های اسکای ، چیس ، مارشال ، راکی و … است و یک پسر بچه ۱۰ ساله بنام رایدر است که رهبر و هدایت کننده سگهاست. در هر داستان این کارتون یک اتفاق باعث شکل گیری ماموریت جدیدی برای این گروه می شود. هرکدام از سگها شخصیت و مهارت مختلفی در گروه دارند که بر اساس یک حرفه زندگی واقعی، مانند آتش نشان و افسر پلیس است و اهمیت کار گروهی را نشان می دهد و مهم نیست که روند داستان چگونه پیش برود، باز هم گروه paw patrol همیشه زمان برای بازی، خنده و تفریح دارند.

این انیمیشن آموزشی پرطرفدار به کودک شما استدلال و اهمیت احترام به محیط اطراف را می آموزد و روند داستان بسیار هیجان انگیز و جذاب است.

به طور خلاصه هر قسمت انیمیشن گشت پنجولی دارای یک فرایند شش مرحله است:
1) مسأله ای وجود دارد
2) تماس با گشت
3) پروسه جالب حرکت توله ها به سمت برج مراقبت
4) تشریح مشکل توسط رایدر و تقسیم وظایف همه در جریان مأموریت
5) حل مسأله
6)
شادی همه
تا اینجا به نظر می رسد انیمیشن گشت پنجولی پر از ایده کمک و همکاری است و قرار است بچه های ما را برای دنیای بهتر تربیت کند. دنیایی که همه مسائل قابل حل هستند و همکاری و مدیریت (در یک کلمه عقلانیت) کلید حل مشکلات است.

کارتون سگهای نگهبان

در هر خانواده‌ای می‌توانید کودکی پیدا کنید که عاشق و شیفته کارتون باشد، حتی به جرات می‌توانم بگویم بعضی از کارتون‌ها به حدی جذاب و دوست‌داشتنی هستند که ما بزرگ‌ترها را هم جلوی تلویزیون میخکوب می‌کنند، چه برسد به بچه‌ها. کارتون سگهای نگهبان مثل کارتون باب اسفنجی از کارتون‌های محبوب رده سنی کودکان به حساب می‌آید که در مدت کمی پس از پخش به قدری در سراسر دنیا محبوب شد که کم‌ و بیش اغلب کودکان، عروسک‌های کارتون سگ های نگهبان را هم دارند.

کارتون سگ های نگهبان

موضوع داستان کارتون سگ های نگهبان

در این بخش به داستان هیجان‌انگیز این انیمیشن سریالی می‌پردازیم، بد نیست بدانید اسم اصلی این کارتون پاپاترول (paw patrol) است و به اسم گشت پنجه‌ای یا هاپوهای زرنگ هم شهرت دارد. سریال سگهای نگهبان در مورد یک پسر نوجوان به اسم رایدر است که تیمی از سگ‌های امداد و نجات یا گشت پنجه‌ای را در عملیات نجات رهبری می‌کند. چیزی که شخصیت‌های این کارتون را از نظر بیننده خاص کرده، قهرمان بودن هریک از شخصیت‌های کارتون سگ های نگهبان است.

انیمیشن PAW Patrol درباره داستان قهرمانی شش سگ ناجی است که با رهبری رایدر جوان ماموریت‌های عجیبی انجام می‌دهند. «چیس»، «مارشال»، «راکی»، «روبل»، «زوما» و «اسکای» نام این سگ‌های دلیر است. نکته جالب درباره شخصیت‌پردازی سگ‌ها این است که حین انجام ماموریت‌ هرکدام از آن‌ها وظیفه خاص خود را دارند و این نقش‌آفرینی به بهترین شکل نشان داده شده است.

در هر قسمت این سگ‌ها به ماموریت‌های مختلف می‌روند و با قدرت و ذکاوتی که دارند، جان مردم شهر را نجات می‌دهند. هریک از این سگ‌های قهرمان، مهارت و توانایی خاصی از جمله افسر پلیس، آتش‌نشان، خلبان، نجار و… دارند. در ادامه با این شخصیت‌های دوست‌داشتنی آشنا می‌شوید.

داستان کارتون سگ های نگهبان بسیار آموزنده است، چراکه کودک به لطف این کارتون با همکاری، مدیریت، توانایی حل مسائل و شغل‌های ارزشمند که پیش‌تر به آن‌ها اشاره کردیم، آشنا می‌شود. نکته‌ جالب‌توجه درباره این انیمیشن، این است که همه‌ سگ‌ها کوله‌پشتی (pup packs) دارند. در این کوله‌ها ابزارهای موردنیاز هریک از سگ‌ها قرار دارد که هنگام انجام عملیات مختلف از آن‌ها استفاده می‌کنند.

کارتون سگهای نگهبان

موضوع هر یک از قسمت‌های کارتون سگهای نگهبان چیست؟

داستان و اتفاقاتی که برای گشت پنجه‌ای رخ می‌دهد، در هر قسمت‌ متفاوت است. بنابراین اگر یکی از قسمت‌های این کارتون را از دست بدهید، باز هم می‌تواند سایر قسمت‌ها و بخش‌های کارتون را تماشا کرده و از آن لذت ببرید.

به طور کلی کارتون سگ های نگهبان بر پایه یک قانون ساخته شده که این قانون شامل یک فرایند شش مرحله‌ای است که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهید شد.

  • ایجاد بحران یا مساله در سطح شهر
  • تماس با گشت یا تیم سگ‌های نگهبان برای حل موضوع
  • عملیات آماده شدن سگ‌ها و رفتن به سمت برج مراقبت
  • بررسی مشکل توسط رایدر و تقسیم وظایف میان سگ‌ها
  • حل مشکل یا چالش به وجود آمده
  • شادی و رقص سگ‌های نگهبان بعد از تمام شدن مساله

موضوع کارتون سگهای نگهبان

تحلیل تخصصی کارتون سگهای نگهبان

در ادامه نگاهی به جزییات بیشتر این انیمیشن محبوب کودکانه می‌اندازیم. جزییاتی نه به صورت اتفاقی بلکه کاملا آگاهانه طراحی و در نظر گرفته شده‌اند تا نتایج مثبتی برای کودکان داشته باشند.

1. موسیقی کارتون سگ های نگهبان

در همه‌ی کارتون‌ها پخش موسیقی یک کار کاملا طبیعی و البته موثر است. موسیقی این کارتون در هر یک از بخش‌های انیمیشن به صورت جداگانه پخش می‌شود و کودک به راحتی توانایی موسیقی مربوط به هر بخش را تشخیص دهد. مثلا بچه‌ها با پخش موسیقی عملیات، متوجه آغاز عملیات می‌شوند.

کودک به سرعت موسیقی کارتون را درک می‌کند؛ به‌خصوص موسیقی رقص دسته جمعی سگ‌ها، باعث فعال شدن هورمون هیپوتالاموس می‌شود که نتیجه آن حس لذت و شادی در درون کودکان است. بنابراین بی‌شک چنین انیمیشنی می‌تواند انتخاب خوبی برای رشد اوقات فراغت کودک باشد.

2. رنگ منحصربه‌ فرد شخصیت‌های کارتون سگ های نگهبان

به خوبی می‌توان اهمیت رنگ‌ها را در این کارتون دید. هریک از سگ‌ها رنگ مخصوص به خود را دارند یا به معنای دیگر، رنگ‌ها هویت سگ‌ها را در این انیمیشن نشان می‌دهد. تلفیق رنگ‌ها در کارتون سگهای نگهبان باعث تشخیص آسان سگ‌ها در نظر کودک شده و حتی این فرصت موجب آشنایی کودک با طیفی از رنگ‌ها می‌شود.

علاوه‌براین وجود سگ‌ها با رنگ‌های گوناگون ذهن کودک را از محدودیت‌های دنیای واقعی دور کرده و قوه تخیل او را قوی می‌کنند. همچنین به لطف رنگ‌های مختلف این انیمیشن به شدت جذاب و رنگارنگ است.

بررسی کارتون سگ های نگهبان

3. تکیه کلام‌های سگ‌ها؛ شعارهای انگیزه‌بخش

شخصیت‌های کارتون از رایدر گرفته تا بقیه توله سگ‌ها، هرکدام تکیه کلام خاص خود را دارند. به قولی این شعارها هویت سگ‌های گروه نجات‌وامداد است. برای مثال شعار همیشگی چیس، چیس همیشه گوش به زنگه است.

وقتی کودکان به جای کلمات کلیشه‌ای با چنین جملات پرانرژی و انگیزه‌بخشی مواجه باشند، خودشان هم به تدریج ادبیات مثبت و سازنده‌ای پیدا خواهند کرد.

4. صحنه‌های تکراری و مهم کارتون

صحنه‌هایی که به طور مرتب در هر قسمت تکرار می‌شود، تجهیز شدن سگ‌ها، ورود سگ‌ها به برج و تکرار عبارت‌های خاص خودشان است. تکرار صحنه‌ها و شعارها باعث پر رنگ‌ترشدن شخصیت‌های سگ‌های نگهبان در ذهن کودکان می‌شود. در نتیجه هر بار کودک سگها و شخصیت قدرتمند آن‌ها را در ذهن خود تحلیل می‌کند.

چرا بین همه حیوانات، سگ برای این کارتون انتخاب شد؟

سوالی که بدون شک ذهن بسیاری از والدین را به خود درگیر می‌کند. انتخاب حیوان سگ برای شخصیت‌های این کارتون کار بسیار هوشمندانه‌ای بوده، چراکه سگ نماد وفاداری و مهربانی است. در دنیای واقعی احتمالا سگ‌هایی را دیده‌اید که به صاحب خود علاقه زیادی دارند و از او در برابر خطرات مواظبت می‌کنند. این ویژگی به خوبی در کارتون سگهای نگهبان مشهود است و حس وفاداری سگ‌ها را می‌توان حس کرد.

این کارتون برای اولین بار در کانادا پخش شد، چون یک کارتون کانادایی هست. ولی آیا می دانید کارتون سگ های نگهبان چگونه و چرا تولید و پخش شد! شرکت اسباب بازی سازی اسپین مستر کسی است که اسباب بازی سگ های نگهبان عروسکی را تولید می کند. وقتی که برنامه تلویزیونی برای اولین در کانادا و آمریکا پخش شد، به شدت ترکوند و محبوب شد. قصد داریم کارتون و اسباب بازی ها و همچنین اسم سگهای نگهبان را اینجا معرفی کنیم و کلی چیزهای دیگری را هم بگوییم که قطعاً نمی دانستید!

اسم شخصیت های انسانی

  1. رایدر : رئیس بخش پاپاترول
  2. جیک
  3. یامی کشاورز
  4. هامدینگر : شهردار
  5. تاربوت : پسر ماهی گیر و زیست شناس
  6. مایر گودوی

داستان کارتون پاپاترول

سریال انیمیشنی پاپاترول داستان یک پسر جوان به نام رایدر است که رئیس بخش سگ های امداد و نجات می باشد. این بخش پا پاترول نام دارد. در هر قسمت، سگ های قهرمان به مأموریت های مختلف می روند و با قدرت خود جان کسی را نجات می دهند. هر یک از سگ ها توانایی و مهارت خاص خود را دارند، یکی آتشنشان، دیگری افسر پلیس و یکی دیگر خلبان است. همه سگ ها دارای یک کوله پشتی هستند که به آنها پاپ پکس (pup packs) می گویند. درون کوله ها هم ابزارهای مورد نیاز هر یک از سگ ها قرار دارد. کارتون سگ های نگهبان دارای دوبله فارسی نیز می باشد.

تحلیل نهایی
بر این اساس، ما با یک انیمیشن به ظاهر ساده ولی با محتوایی کاملاً پیچیده و حساب شده روبرو هستیم. انیمیشنی که ایده هایش را در ناخودآگاه کودک جانمایی کرده و به کمک قدرت گفتمانی خود تثبیت می کند، ایده ای که ممکن است برای ما الزاماً ارزش به حساب نیاید.
گشت پنجولی به شکل اعجاب انگیزی در حال مهندسی کردن علاقه کودک است و در این فرایند به شکل  هنرمندانه­ای نقش والدین را حذف می کند. نکته جالب ماجرا این است که بچه را کل مستقلی می بیند که خودش  می­تواند مشکلاتش و البته مشکل دیگران را حل کند و در پایان پاداش درونی (لذت) دریافت کند. مشکلاتی که از نظر محتوایی، هزاران کیلومتر با جنس مشکلات انسان ایرانی فاصله دارند و در آرمان شهری بدون خدا و هرگونه مسلک و آیین اتفاق می افتند. منفی ترین نکته گشت پنجولی در جایی است که رایدر در دنیایی تماماً الکترونیکی زندگی می کند و اطرافش پر از اسکرین (صفحه نمایش) است. دنیای رایدر دنیای اسکرینی است و اینترنت اشیاء در تمامی اجزای زندگی او رسوخ کرده است. جایی که زندگی رایدر بدون اینترنت، اسکرین و گوشی های هوشمند غیرقابل تصور است. با تمام این تفاسیر، احتمالاً لحظاتی به فکر فرو خواهیم رفت و مجدداً بی خیال خواهیم شد؛ چون می دانیم دیدن کارتون گشت پنجولی و بازی کردن با اسباب بازی هایش، کودکانمان را خوشحال خواهد کرد. همین احتمال برایمان کافی است و البته اینکه کالاهای ایرانی برای رقابت با کالایی اینچنینی، راه بسیار طولانی در پیش دارند. اینطور فکر نمی کنید؟